Ο Τσιτσιπάς σύστησε σε όλο τον πλανήτη την οικογένειά του και την «μασκότ» αδελφή του [βίντεο]
1 year, 5 months ago
6

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γράφει ιστορία στο Australian Open με τις νίκες του και πλέον είναι έτοιμος για τον ημιτελικό του Grand Slam.

Πίσω από αυτή την επιτυχία, εκτός από την σκληρή του προσπάθεια, βρίσκεται και η οικογένειά του, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Ο 20χρονος τενίστας, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Μπαουτίστα, σύστησε ένα ένα τα μέλη της οικογένειά του και στάθηκε ιδιαίτερα στην… μασκότ του μποξ, την μικρή του αδελφή, Ελισάβετ.

«Είναι καλό που τους είχα εδώ. Δεν είχα παλιά την ευκαιρία να ταξιδέψω μαζί τους. Είναι πολύ όμορφο που τους έχω εδώ, να με υποστηρίζουν και να νιώθω ότι είμαι κοντά στο σπίτι μου. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσα να ζητήσω και εύχομαι να μπορούσα να το κάνω πιο συχνά.

Το κορτισάκι εκεί είναι η μασκότ του μποξ. Είναι η Ελισάβετ, η μικρή μου αδελφή. Ο ατζέντης μου ο Νικ, που κάνει σκληρή δουλειά για εμένα. Ο κύριος Πάτρικ Μουράτογλου. Ο αδελφός μου Πέτρος Τσιτσιπάς. Ο γυμναστής μου, ο φυσιοθεραπευτής μου. Αριστερά ο πατέρας μου Απόστολος και η μητέρα μου Τζούλια», ανέφερε ο Τσιτσιπάς.